maandag 31 maart 2008

De presentaties van het ROCvA

Tja, druk in de laatste voorbereidingen voor de mini-conferenties "ICT-meesters 2008" blik ik in het weekend nog eens terug op de happening in Maastricht en lees de blogs van de collega- ROC's. Als je dan leest dat men bepaalde presentaties heel duidelijk, treffend en leerzaam vond, dan zoek je een weg om die presentaties wereldwijd te tonen. binnen deze blog van blogspot.com lukt dat niet anders dan met een link naar een andere webplek. Daarbij zijn sommige van onze presentaties ook nogal omvangrijk, dus een evt. omzetting naar PDF zou het wel mogelijk maar nog niet makkelijk maken. Een alternatief is natuurlijk om eea op een privé-pagina of een gratis-pagina neer te zetten, maar dat is niet de weg. Gelukkig reageerde de webredactie adequaat en bood wat ruimte aan. Helaas is dat op Intranet, dus heeft het www nog een wachtwoord nodig.
De presentatoren zijn (gedeeltelijk) aangeschreven om hun Presentaties naar de webredactie te sturen en er staan er inmiddels enkele. Nu nog even mailen of we ook wereldwijd kunnen en morgen weer gewoon verder met "ICT Meesters in de klas" De 'goodies' van uitgevers, leveranciers en scholingsinstituten zijn bijna allemaal al binnen. De tassen zijn onderweg, de indeling is gemaild naar de aangemelde collega's en presentatoren, de affiches en bewegwijzering worden morgen nog even geprint en dan starten we woensdag in de Da Costastraat

1 opmerking:

Ronald_van_den_Tol zei

Wat jammer, dat we geen sharepoint hebben! Dan zou het toevoegen van een presentatie een fluitje van een cent zijn. Nog een reden om jaloers te zijn op NOVAcollege.